Alle Senz Sports sportvoeding

Krachtopbouwen of afvallen? Met de sportsupplementen en eiwitshakes van Senz Sports bereik je sneller jouw trainingsdoelen!

Eiwitshake - Senz Sports - Whey Natural

Image

Voedingswaarden per 100 gram/ml
Energie (KJ): 1816 KJ / Energie (Kcal): 382 Kcal / Vet: 5,74 g / waarvan verzadigd: 3,17 g / Koolhydraten: 7,8 g / waarvan suiker: 5,04 g / Eiwit: 74,32 g / Vezel: 1,39 g / Zout: 0,72 g

Dosering

Meng 1 maatschep (30 gram) met 250 ml koud water of melk.

Inhoud
750 gram

Smaken
Vanille, Aardbei, Banaan of Chocolade

Geschikt voor:
Voor en na het sporten

Bijzonderheden
 Bevat 100% premium whey eiwitten
 Zonder kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen
 Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 Vrij van aspartaam, acesulfaam en sucralose

MORE COMING SOON!

Over Senz Sports Sportvoeding

De sportvoeding van Senz Sports staat garant voor hoogwaardige en eerlijke sportvoeding van zuivere ingrediënten, zonder extra toevoeging van onnodige kleur-, smaak- en zoetstoffen. De Senz Sports sportvoeding is geschikt voor elk type sporter: van recreatieve sporter met een gezonde levensstijl die wil afvallen, tot de intensieve krachtsporter. Een goede keus voor iedereen!

 

Senz Sports Eiwitshakes

Een bekende type sportvoeding is de eiwitshake. De eiwitshake wordt voornamelijk gebruikt na afloop van een intensieve inspanning, zoals een training of wedstrijd. Eiwitshakes zijn bedoeld voor het snelle herstel van spieren en om de maximale groei van spiermassa te bevorderen. Zo haal jij alles uit je training en behaal je - in combinatie met een goed en gezond voedingspatroon - jouw sportieve doelen. De Senz Sports Whey eiwitshakes zijn een pure bron van eiwitten en bevatten daardoor weinig koolhydraten of vetten.

 

Met behulp van de beste ingrediënten is Senz Sports op zoek gegaan naar de perfecte smaak, en deze is gevonden! De eiwitshakes hebben een perfecte samenstelling: niet overdreven zoet, maar toch erg smaakvol! De Senz Sports eiwitshakes zijn verkrijgbaar in de smaken vanille, banaan, aardbei en chocolade.