Alle Senz Sports Crosstrainers

Senz Crosstrainers staan bekend om hun strakke en moderne design, betaalbaar gemaakt voor iedereen.

Specificaties Senz Sports Crosstrainer C7000

Lengtepas
45 tot 60 cm (verstelbaar)

Weerstandsysteem
Magnetische weerstand

Weerstand instelbaar
Elektronisch

Andrijving
Front driven vliegwiel

Pluspunten
✓ Verstelbare pedalen en lengtepas
✓ Inclusief tablethouder
✓ Android besturingssyteem
✓ Met hartslagontvanger

Afmetingen
130 x 95 x 170 cm

Gewicht product
85 kg

Gewicht vliegwiel
12 kg

Maximaal gebruikersgewicht
150 kg

Garantie
2 jaar op onderdelen, levenslang op frame

Type gebruik
Intensief thuisgebruik

Productomschrijving 

De C7000 crosstrainer van Senz Sports is een gloednieuwe high-end crosstrainer geschikt voor thuisgebruik. De crosstrainer is uitgerust met een 7 inch TFT-scherm dat draait op Android. Hierdoor heb je de toegang tot enkele Android-apps, waaronder sportapplicaties maar bijvoorbeeld ook Netflix. Hierdoor kun je tijdens het sporten jouw favoriete films en series kijken op de crosstrainer of juist meer uit je training halen dankzij interactieve trainingsapps. Dit maakt het sporten al direct een stuk aangenamer en veelzijdiger.

Technische specificaties

Het grote scherm is niet de enige reden waarom deze crosstrainer zo gewild is. Het 12 kg zware vliegwiel van de C7000 bevindt zich aan de voorkant. Dit zorgt voor een hele natuurlijke beweging, aangezien de voet van de hak naar de teen wordt afgewikkeld. Ook ligt het zwaartepunt van de crosstrainer aan de voorkant wat de stabiliteit van het fitnessapparaat ten goede komt. Dit, in combinatie met het eigen gewicht van 85 kg van de crosstrainer, zorgt ervoor dat de crosstrainer te belasten is met een gebruikersgewicht tot 150 kg.

Een ander groot voordeel van deze crosstrainer is dat het mogelijk is om de lengtepas en de pedalen van de C7000. Hierdoor kun je de beweging precies aanpassen naar wat het beste bij jouw lichaamslengte pas.

TFT Touchscreen display

De crosstrainer is voorzien van een groot touchscreen scherm waar onder andere een duidelijk overzicht van jouw training wordt weergeven. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van jouw sportieve prestaties. Daarnaast kun je met dit scherm ook de training of weerstand aanpassen. De Crosstrainer is uitgerust met 12 vooraf ingestelde trainingsprogramma’s, welke eenvoudig vanaf het scherm te starten zijn. Dankzij de ingebouwde hartslagontvanger kun je de crosstrainer ook koppelen met een borstband om hartslagprogramma’s te volgen.

Android besturingssysteem

Het display heeft een gesloten Android besturingssysteem, dit houdt in dat er een aantal bekende apps door de fabrikant zijn ingeïnstalleerd, zoals Kinomap, Google Maps, Google Chrome, YouTube, Spotify en Netflix. Je kunt met interactieve apps trainen met beelden van Google Maps, je favoriete muziek luisteren via Spotify of je favoriete serie of video kijken via YouTube en Netflix!

Conclusie

De Senz Sports C7000 is voor ieder gebruik de perfecte crosstrainer. Zijn enorm goede specificaties in combinatie met de stabiliteit en het Android-display zorgen voor een unieke trainingservaring. Of je nu een thuis sporter bent, een professionele sporter of je gebruikt hem voor professionele doeleinden, deze crosstrainer is uitermate geschikt.