Senz Sports Accessoires

Maak je cardiotraining nóg leuker, uitdagender of comfortabeler met een van de Senz Sports fitnessaccessoires

Specificaties Senz Sports 5Hz borstband

Koppeling via
5,3kHZ frequentie

Type

Ongecodeerde hartslagmeter

Plaatsing
Om borst

Lengte
65 tot 95 cm

Breedte en dikte
3,5 cm - 1 cm

Kleur
Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood, roze en oranje

Productomschrijving

Met de Senz Sports 5Hz Borstband kun je met je Senz Sport fitnessapparaat nauwkeurig trainen op hartslag. Trainen op hartslag kan je helpen met het bereiken van je trainingsdoelen en geeft je toegang tot extra trainingsprogramma's die hartslaggestuurd zijn.

Technische specificaties

De borstband bestaat uit een 5Hz hartslag receiver en een borstband/strap. Deze strap is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, oranje en blauw. De sensor kan eenvoudig op de strap bevestigd worden. Hierdoor is de borstband makkelijk vervangbaar als onverhoopt een van deze twee defect raken. De borstband is gemaakt van elastiek die eenvoudig te verstellen is van 65 tot 95 cm.

De sensor van de hartslagmeter detecteert je hartslag en verzendt deze via een 5,3kHz frequentie naar het fitnessapparaat. Via het display van je fitnessapparaat is vervolgens je hartslag af te lezen. Wanneer je een HRC-trainingsprogramma (Heart Rate Control) selecteert, kan het fitnessapparaat automatisch de weerstand aanpassen om binnen de ingestelde hartslagzones te blijven.

De 5Hz borstband is niet rechtstreeks te koppelen met apps of een smartphone/smartwatch. Hiervoor kun je de 3-in-1 hartslagmeter van Senz Sports aanschaffen.

Specificaties Senz Sports 3-in-1 borstband

Koppeling via
5,3kHz frequentie, Bluetooth & ANT+

Type
Ongecodeerde hartslagmeter

Plaatsing
Om borst

Lengte 
65 tot 95 cm

Breedte en dikte
3,5 cm - 1 cm

Kleur
Verkrijgbaar in zwart, blauw, rood, roze en oranje

Productomschrijving

Met de Senz Sports 3-in-1Borstband kun je met je Senz Sport fitnessapparaat nauwkeurig trainen op hartslag. Trainen op hartslag kan je helpen met het bereiken van je trainingsdoelen en geeft je toegang tot extra trainingsprogramma's die hartslaggestuurd zijn.

Technische specificaties

De borstband bestaat uit een hartslagreceiver en een borstband/strap. Deze strap is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, oranje en blauw. De sensor kan eenvoudig op de strap bevestigd worden. Hierdoor is de borstband makkelijk vervangbaar als onverhoopt een van deze twee defect raken. De borstband is gemaakt van elastiek die eenvoudig te verstellen is van 65 tot 95 cm.

De sensor van de hartslagmeter detecteert je hartslag en kan deze op 3 verschillende manieren verzenden naar apparaten, namelijk via:

  • Bluetooth
  • ANT+
  • 5.3kHz

Via het display van je fitnessapparaat is vervolgens je hartslag af te lezen. Wanneer je een HRC-trainingsprogramma (Heart Rate Control) selecteert, kan het fitnessapparaat automatisch de weerstand aanpassen om binnen de ingestelde hartslagzones te blijven. De 3-in-1 hartslagmeter is (in tegenstelling tot de 5Hz borstband) ook rechtstreeks te verbinden met je smartphone of andere apps. Hierdoor kan de borstband ook gebruikt worden wanneer je op een andere manier sport zonder fitnessapparaat, bijvoorbeeld bij buiten hardlopen of wielrennen.

Specificaties Senz Sports Sportarmband

Koppeling via
Bluetooth & ANT+

Type
Ongecodeerde hartslagmeter

Plaatsing
Om bovenarm

Lengte
46 cm

Breedte en dikte
3,5 cm - 1 cm

Kleur
Zwart

Productomschrijving

Met de Senz Sports sportarmband kun je nauwkeurig trainen op hartslag. Trainen op hartslag kan je helpen met het bereiken van je trainingsdoelen. Het voordeel van deze hartslagmeter is dat deze niet om de borst geplaatst hoeft te worden, maar om de bovenarm kan. 

Technische specificaties

De hartslagmeter van Senz Sports is gemaakt van comfortabel elastiek en kan met behulp van klitteband makkelijk op de juiste maat gemaakt worden. Hierdoor blijft de hartslagarmband makkelijk op de juiste plek zitten. De sportarmband is oplaadbaar en gaat tot 20 uur mee. De hartslagmeter is waterproof kan tot 30 minuten in water gebruikt kan worden met een diepte tot maximaal 1 meter.

De sensor van de hartslagmeter detecteert je hartslag en kan deze op 2 verschillende manieren verzenden naar apparaten, namelijk via:

  • Bluetooth
  • ANT+

De sportarmband kan gekoppeld worden worden met fitnessapparaten met een bluetoothverbinden en andere apparaten, zoals een smartphone met bluetoothverbinding of sporthorloges met ingebouwde ANT+. Wil je de sportarmband gebruiken in combinatie met een fitnessapparaat zonder bluetoothverbinding? Dan zal de sportarmband helaas niet werken en dien je gebruik te maken van de 5Hz borstband of de 3-in-1 borstband.

Specificaties Senz Sports Onderhoudsspray

Geschikt voor
Fitnessapparatuur

Gebruik
Aanbrengen op roterende onderdelen. Indien nodig de kappen van het fitnessapparaat eerst demonteren

Type
Onderhoudsspray / Siliconenolie

Inhoud
400 ml