Alle Senz Sports Spinningfietsen

Met de Senz Sport spinningfiets tover jij jouw thuissportruimte om tot een ware wielerbaan.

Specificaties Senz Sports Spinningfiets S2000

Weerstandsysteem
Magnetisch

Weerstand instelbaar
Handmatig

Trapsysteem
Doortrapsysteem

Aandrijving
V-Belt

Pluspunten
✓ Zelfgenererend
✓ Zadel en stuur verstelbaar
✓ Inclusief hartslagsensoren
✓ Bluetoothkoppeling mogelijk

Afmetingen
102 x 51 x 105 cm

Gewicht vliegwiel
6 kg

Gewicht product
28 kg

Maximaal gebruikersgewicht
100 kg

Garantie
2 jaar op onderdelen, 10 jaar op frame

Type gebruik
Thuisgebruik

Verkrijgbaar vanaf eind oktober / begin november 

Productomschrijving

De Senz Sports S2000 is een Spinningfiets voor de beginnende thuissporter van zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij het zwarte gepoedercoate frame is de spinningfiets tevens erg strak en stijlvol. De zelf-genererende spinningfiets hoeft te worden aangesloten op netstroom en is daardoor eenvoudig verplaatsbaar en overal neer te zetten.

Technische specificaties

De weerstand van de S2000 wordt bepaald door een sterke magneet. Een unieke specificatie vergeleken met spinningfietsen in deze prijsklasse, waarbij de weerstand gebruikelijk via een vilt-blokje wordt aangepast. Het voordeel van een magneet ten opzichte van een vilt-blokje is dat de spinningfiets onderhoudsvrij en geruisloos is en dat de weerstand een stuk nauwkeuriger geregeld kan worden. De Senz Sports S2000 wordt aangedreven door een geruisloze V-Belt. 

Ergonomisch ontwerp

De Senz Sports S2000 is in diverse standen aan te passen aan de lengte van de gebruiker. Zowel het zadel als het stuur zijn in hoogte verstelbaar in verschillende standen. Hierdoor kun je altijd een goede, ergonomische houding aannemen tijdens je training. Het stuur is in hoogte verstelbaar. Het racezadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar.

Bluetooth-koppeling

De Senz Sports S2000 is voorzien van een bluetooth ontvanger. Dit houdt in dat de spinningfiets via bluetooth gekoppeld kan worden aan smartphone of tablet. Hierdoor is het mogelijk om op je spinningfiets te trainen en gebruik te maken van diverse sportapps op je smart device, zoals Zwift. .

Display

De Senz Sports S2000 spinningfiets is standaard voorzien van een trainingscomputer. Via deze trainingscomputer lees je trainingsgegevens af zoals: Afstand, Snelheid, Tijd, Calorieverbruik, RPM en Hartslag. Hartslag wordt gemeten via de hartslagsensoren aan het stuur.

Conclusie

De Senz S2000 is voor ieder gebruik de perfecte spinningfiets. Zijn enorm goede specificaties in combinatie met de stabiliteit en comfort zorgen voor een unieke sportervaring, ideaal voor de beginnende thuissporter.

Specificaties Senz Sports Spinningfiets S5000

Weerstandsysteem
Magnetisch

Weerstand instelbaar
Elektronisch

Trapsysteem
Vrijloop

Aandrijving
V-Belt

Pluspunten
✓ Inclusief hartslagsensoren en hartslagprogramma
✓ Bluetoothkoppeling mogelijk
✓ Vloeiende trapbeweging door zwaar vliegwiel
✓ Zadel en stuur verstelbaar

Afmetingen
115 x 58 x 110 cm

Gewicht vliegwiel
18 kg

Gewicht product
59 kg

Maximaal gebruikersgewicht
130 kg

Garantie
2 jaar op onderdelen, levenslang op frame

Type gebruik
Semi-professioneel

Productomschrijving

De Senz Sports S5000 Spinningfiets behoort tot de nieuwe generatie spinningfietsen en verandert jouw thuissportplek in een echte wielerbaan. De S5000 is geschikt voor de zeer intensieve thuissporter en voor (licht) commercieel gebruik. De S5000 spinningfiets is voorzien van de beste specificaties en heeft daarnaast een stijlvol design. 

Technische specificaties

De weerstand van de S5000 wordt bepaald door middel van een sterke magneet. In tegenstelling tot spinningfietsen met een vilt is de S5000 met zijn magnetische weerstandsysteem geheel onderhoudsvrij en geruisloos. Door aan de weerstandsknop te draaien, verandert de stand van de magneet ten opzichte van het vliegwiel. De S5000 is een zwaar en zeer solide apparaat, geschikt voor de meest intensieve trainingen. De 59 kg zware spinningfiets kan belast worden tot 130 kg lichaamsgewicht. Het vliegwiel van de S5000 weegt maar liefst 18 kg wat voor een soepele trapbeweging zorgt. Dankzij de V-Belt is de spinningfiets geruisloos in gebruik.

Een ander pluspunt van de Senz Sports S5000 is het vrijloopsysteem. Stop je met trappen, dan stoppen de pedalen ook met draaien. Een spinningfiets met vrijloopsysteem is hiermee een stuk veiliger dan een spinningfiets met doortrapsysteem, welke alleen stopt wanneer je op de noodstop drukt of trekt.

Ergonomisch ontwerp

De Senz Sports S5000 is in diverse standen aan te passen aan de lengte van de gebruiker. Zowel het zadel als het stuur zijn in hoogte verstelbaar in verschillende standen. Hierdoor kun je altijd een goede, ergonomische houding aannemen tijdens je training. Het stuur is in hoogte verstelbaar. Het racezadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar.

Bluetoothkoppeling

De Senz Sports S5000 is uitgerust met een bluetoothontvanger. Dit houdt in dat je de spinningfiets via Bluetooth kunt koppelen aan je smartphone of tablet. Hierdoor kun je via je eigen smart device gebruik maken van verschillende (sport)apps, zodat je kunt trainen met onder andere Zwift.

Display

De Senz Sports S5000 spinningfiets is standaard voorzien van een trainingscomputer. Via deze trainingscomputer lees je trainingsgegevens af zoals: Afstand, Snelheid, Tijd, Calorieverbruik, RPM en Hartslag. Hartslag wordt gemeten via de hartslagsensoren aan het stuur.

Conclusie

De Senz S5000 is voor ieder gebruik de perfecte spinningfiets. Zijn enorm goede specificaties in combinatie met de stabiliteit en comfort zorgen voor een unieke fietservaring. Of je nu een thuis sporter bent, een professionele sporter of je gebruikt hem voor professionele doeleinden, deze spinningfiets is uitermate goed geschikt.