Alle Senz Sports Roeitrainers

De Senz roeier is een effectief fitnessapparaat, geschikt voor alle soorten trainingen: van low impact training tot HIIT-programma's.

Specificaties Senz Sports Roeitrainer R5000

Weerstandsysteem
Luchtweerstand

Aantal weerstandniveaus
10

Weerstand instelbaar
Handmatig

Inclusief hartslagontvanger
Ja

Pluspunten
✓ FAN Wheel System
✓ Zelfgenererend
✓ Kantelbaar en makkelijk op te bergen

Afmetingen
244 x 77 x 103 cm

Maximale gebruikerslengte
200 cm

Gewicht product
40 kg

Maximaal gebruikersgewicht
150 kg

Garantie
2 jaar op onderdelen, levenslang op frame

Type gebruik
Professioneel

Productomschrijving

De Senz Sports R5000 Roeitrainer behoort tot de nieuwe generatie roeitrainers en is qua specificaties en uiterlijk vergelijkbaar met de Concept2 roeitrainers. Het zelf-genererende roeiapparaat hoeft te worden aangesloten op netstroom en is daardoor eenvoudig verplaatsbaar en overal neer te zetten.

Materiaal

De R5000 is een zwaar en zeer solide apparaat, geschikt voor de meest intensieve trainingen. De 40 kg zware roeitrainer kan belast worden tot 150 kg. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zorgt er voor dat hij zowel voor professionele doeleinden, als voor thuis gebruik, gebruikt kan worden. De aluminium rail is voorzien van een roestvrij oppervlak waar de gelagerde zitting overheen beweegt.

Trainingscomfort

De Senz Sports R5000 werkt middels een luchtweerstand systeem (FAN Wheel Systeem) en zorgt voor een zwaardere weerstand naarmate er intensiever getraind wordt. Op deze manier train je zeer effectief en is de roeitrainer geschikt voor low-impact trainingen, full body workout en HIIT trainingen. De aandrijving zelf verloopt middels een ketting die enorm duurzaam is en bestand tegen de meest intensieve trainingen.

De Senz R5000 zorgt voor een zeer complete roei ervaring. Het ergonomische, gecoate handvat heeft een enorm goede grip. In combinatie met de comfortabele zitting is de roeitrainer geschikt voor langdurige trainingen.

Display

Het kantelbare display van het toestel is zo geplaatst dat deze te allen tijde eenvoudig af te lezen is. Bij dit display is gekozen voor een scherm waar de trainingswaardes groot worden weergeven. Je kunt hierbij kiezen om een bepaalde waarde vast te zetten, of de verschillende waardes te laten verspringen.

Conclusie

De Senz R5000 is voor ieder gebruik de perfecte roeitrainer. Zijn enorm goede specificaties in combinatie met de stabiliteit en comfort zorgen voor een unieke roei ervaring. Of je nu een thuis sporter bent, een professionele sporter of je gebruikt hem voor professionele doeleinden, deze roeitrainer is uitermate goed geschikt.

Specificaties Senz Sports Roeitrainer R4000

Weerstandsysteem
Waterweerstand

Aantal weerstandniveaus
nvt

Weerstand instelbaar
nvt - afhankelijk van intensiteit

Inclusief hartslagontvanger
Ja (borstband optioneel verkrijgbaar)

Pluspunten
✓ Realistische roeiervaring die lijkt op buiten roeien op het water
✓ Roeien met waterweerstand
✓ Stevig aluminium frame
✓ Betaalbare waterroeitrainer

Afmetingen
198 x 58 x 50 cm

Maximale gebruikerslengte
195 cm

Gewicht product
44 kg

Maximaal gebruikersgewicht
120 kg

Garantie
2 jaar op onderdelen, 10 jaar op frame

Type gebruik
Intensief thuisgebruik

Productomschrijving

De Senz Sports R4000 Roeitrainer is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports. Door middel van de waterweerstand bootst deze roeitrainer een unieke roeibeweging na. Hierdoor waan je je echt op het water. Daarnaast zorgt het geluid dat de waterroeitrainer maakt, voor een rustgevend geluid. 

Materiaal

Het aluminium frame is door het materiaal relatief licht in gewicht, maar toch sterk en stevig. De 44 kg zware roeitrainer kan belast worden tot 120 kg aan lichaamsgewicht. Het zitvlak van de roeitrainer is gemaakt van foam leer wat zorgt voor een comfortabele zithouding tijdens je training. Ook de handgrepen zijn voorzien van een zachte foamlaag. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat deze roeitrainer betaalbaar is en door zowel de beginnende als ervaren sporter gebruikt kan worden om thuis intensief aan de slag te gaan met roeien. 

Waterweerstand

De Senz Sports R4000 is voorzien van een watertank. In deze watertank creëren schoepen de weerstand. De weerstand is niet elektronisch of handmatig te verstellen, maar wordt bepaald door je eigen trainingsintensiteit. Met andere woorden: hoe harder je roeit, hoe meer de weerstand wordt opgebouwd en hoe zwaarder je dus traint. Hoedoor bepaal je dus je eigen weerstand en dit maakt de Senz Sport roeitrainer geschikt voor alle niveaus, van beginnende sporter tot ervaren roeiliefhebber.

Trainingscomputer

Via het display van de trainingscomputer van de R4000 roeitrainer lees je de trainingsgegevens van je workout af, namelijk: trainingstijd, afstand, snelheid, aantal verbrande calorieën en het aantal roeislagen.

Conclusie

De Senz Sports R4000 is een goede en vooral betaalbare waterroeitrainer. De waterweerstand zorgt ervoor dat een natuurlijke roeiervaring wordt nagebootst. Dankzij het stevige frame en de goede specificaties is de roeitrainer geschikt voor zowel de beginnend als intensieve thuissporter. voor ieder gebruik de perfecte roeitrainer.