Alle Senz Sports Trampolines

Senz Sports Trampolines: hoogwaardige trampolines, een strak en modern design én de nieuwste technieken. Betaalbaar voor iedereen.

Specificaties Senz Sports Trampoline J5000

Beschikbare kleuren
Zwart, Grijs en Groen

Vorm en type
Rond op poten

Aantal veren en lengte
Nvt - elastieken ipv veren

Materiaal van het frame
Zwart gepoedercoat staal

Pluspunten
✓ PESS: Premium Elastic Safety System
✓ Stevig frame
✓ Veilige elastieken ipv harde springveren
✓ Extra sprongkracht

Diameter
244 cm - 305 cm - 366 cm

Hoogte incl. veiligheidsnet
234 cm - 250 cm - 262 cm

Gewicht trampoline
42 kg - 54 kg - 62 kg

Maximaal gebruikersgewicht
50 kg - 150 kg - 150 kg

Garantie
2 jaar op frame en laswerk, 1 jaar op onderdelen

Veiligheidskeurmerken
TÜV, GS

Productomschrijving 

De J5000 trampoline van Senz Sports is dé trampoline van de nieuwe generatie. Deze unieke trampoline is uiterste veilig doordat de trampoline geen harde springveren bevat, maar een elastieken veringssysteem (PESS). De trampoline is beschikbaar in 3 afmetingen, namelijk 244 cm, 305 cm en 366 cm en de beschermrand is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs of groen. .

Premium Elastic Safety System (PESS)

Het unieke PESS (Premium Elastic Safety System) is speciaal ontwikkeld door Senz Sports. Het is niet mogelijk om pijnlijk tussen de springveren in te komen, aangezien de trampoline geen veren heeft. Dit heeft als voordeel dat de trampoline een stuk veiliger is. Ook zorgt het elastieken veringssysteem voor meer veerkracht waardoor hogere sprongen behaald kunnen worden. Het springoppervlak en het geweven elastieken veringssysteem zijn met elkaar verbonden en aan het frame bevestigd. Dit zorgt voor extra stevigheid en dus meer veiligheid. De trampoline is afhankelijk van de diameter te belasten tot 50 kg (244 cm) en 150 kg (305 cm en 366 cm) aan lichaamsgewicht. 

Technische specificaties

De trampoline heeft een springmat van polypropyleen en het frame is gemaakt stevig en duurzaam staal. Het frame heeft een diameter van 38 mm en een buiswandikte van 1,5 mm. Het frame is afgewerkt met een matzwarte poedercoating en hierdoor heeft de trampoline een mooie en stijlvolle uitstraling. De trampoline zal zeker niet misstaan in de tuin! Het randkussen van de trampoline is 13 mm dik en dient ter bescherming van de elastieken.

Inclusief veiligheidsnet

Het veiligheidsnet van polypropyleen wordt met de trampoline meegeleverd en kan gesloten worden door middel van de ritssluiting. Door het veiligheidsnet wordt de kans op vallen uitgesloten. Het is mogelijk om optioneel nog andere accessoires voor de J5000 trampoline aan te schaffen. Er is namelijk een bijpassende beschermhoes, ladder en verankeringsset verkrijgbaar bij Betersport.

Conclusie

De Senz Sports J5000 is voor ieder gebruik de perfecte trampoline. Zijn enorm goede specificaties, het PESS en het stevige frame zorgen ervoor dat de trampoline binnen de kortste keren niet meer weg te denken is uit de tuin!